Трощий Т. В. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів : Автореф. дис... канд. техн. наук / Т. В. Трощий; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 c. - укp.Науково обгрунтовано та розроблено технологію термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці. Установлено основні фізико-хімічі та функціонально-технологічні показники зародків пшениці та їх зміну під час знежирення, з урахуванням яких розроблено дану технологію. Досліджено вплив технологічних чинників на зміну властивостей складових термоформованих гарнірів. Визначено комплекс їх споживних і технологічних властивостей, харчову цінність, обгрунтовано умови та терміни зберігання. Установлено закономірності поведінки термоформованих гарнірів у рідких середовищах. Розроблено технології та асортимент супів з їх використанням, а також нормативну та технологічну документацію, здійснено впровадження нових технологій на підприємствах харчування, а також розраховано його економічний ефект. Індекс рубрикатора НБУВ: Л971
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА350670 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|