РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264443<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Аннєнкова Н. Б. 
Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15 / Н. Б. Аннєнкова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 23 c. - укp.

Науково обгрунтовано формування асортименту, а також розроблено рецептури та проведено товарознавче оцінювання нових комбінованих екструдованих продуктів з використанням сировини, нетрадиційної для цього виду продукції. Шляхом математичного моделювання та проведення експериментальних досліджень розроблено рецептури п'яти нових комбінованих екструдованих продуктів сандвічів і подушечок. Доведено ефективність і доцільність використання пшеничних зародкових петрушки, цикорлакту в їх рецептурі. Відзначено підвищення вмісту незмінних амінокислот, есенціальних жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин і подовження терміну зберігання внаслідок внесення природних домішок. Визначено закономірності змін якості нових комбінованих екструдованих продуктів залежно від впливу антиоксидантів, умов зберігання та виду пакування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л975

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА363771 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського