РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264458<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сахневич В. С. 
Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В. С. Сахневич; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2001. - 18 c. - укp.

Розроблено нові види консервів із ставкових риб з удосконаленням їх безвідходної технології та товарознавчої оцінки якості. Наведено рецептури, зроблено оцінку споживчих переваг консервів, виявлено їх харчову, біологічну й енергетичну цінність. Висвітлено зміни, які відбуваються з рибою в процесі посолу, складання у банки та стерилізації. Отримані результати стали базою теоретичних передумов обгрунтування технологічних процесів отримання натуральних, в соусі та риборослинних консервів. Вивчено зміни основних показників їх якості у процесі зберігання. Доведено, що доброякісність продуктів зберігається протягом двох років. Досліджено особливості основних етапів процесу консервування риби, а також реалізації готової продукції.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л964

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА313107 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського