Сахневич В. С. Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / В. С. Сахневич; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 2001. - 18 c. - укp.Розроблено нові види консервів із ставкових риб з удосконаленням їх безвідходної технології та товарознавчої оцінки якості. Наведено рецептури, зроблено оцінку споживчих переваг консервів, виявлено їх харчову, біологічну й енергетичну цінність. Висвітлено зміни, які відбуваються з рибою в процесі посолу, складання у банки та стерилізації. Отримані результати стали базою теоретичних передумов обгрунтування технологічних процесів отримання натуральних, в соусі та риборослинних консервів. Вивчено зміни основних показників їх якості у процесі зберігання. Доведено, що доброякісність продуктів зберігається протягом двох років. Досліджено особливості основних етапів процесу консервування риби, а також реалізації готової продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л964
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА313107 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|