Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000264460<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Сорокіна С. В. Товарознавча характеристика концентрату сироваткових білків і казеїну та шляхи його використання в молочних продуктах : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / С. В. Сорокіна; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Х., 1998. - 17 c. - укp. - рус.В роботі були досліджені товарознавчі якості концентрату сироваткових білків і казеїну (КСБК), доказана його багатофункціональність. Проведені дослідження по вивченню змін КСБК при зберіганні. Запропонована, розроблена та науково обгрунтована можливість більш повного комплексного осадження молочних білків з сироватки та знежиреного молока шляхом термокислотної коагуляції. Індекс рубрикатора НБУВ: Л959
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА301640 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|