РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265655<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Варфоломєєв А. Й. 
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / А. Й. Варфоломєєв; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К., 2001. - 19 c. - укp.

Наведено результати аналізу сучасних технологій фасування продукції та напоїв з використанням енергоощадних технологій і вибором типорозмірів упаковок, метою яких є одержання продукції довготривалого зберігання. Встановлено взаємозв'язки між термодинамічними параметрами фасування та геометрією упаковок, що є підставою для подальшого розвитку теорії масообміну газонасичених розчинів у герметизованих об'ємах. Розглянуто перспективи, проблеми та шляхи їх подолання у зв'язку з переходом на технології фасування напоїв з підвищеним тиском. Запропоновано методики вибору параметрів, за яких досягаються елементи оптимізації, зменшення питомих енергетичних і матеріальних витрат.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л818

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА317636 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського