РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265694<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мартинюк І. О. 
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук / І. О. Мартинюк; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 21 c. - укp.

Розроблено та науково обгрунтовано технологію виготовлення комбінованих варених ковбасних виробів з використанням амаранту білонасінного, одержанного з регіональний ресурсів нетрадаційної білкової сировини рослинного походження. Розглянуто амарантове борошно та шрот як можливу сировину для виробництва даних ковбас. Вивчено їх вплив на органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні та технологічні властивості модельних ковбасних фаршів і готових ковбасих виробів у порівнянні з іншими видами рослинної сировини. Установлено оптимальні параметри технологічного процесу. Розроблено спосіб введення білкових замінників м'ясної сировини як білково-жирових емульсій, проведено комплексні дослідження їх якості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.11-3

Шифр НБУВ: РА349492 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського