РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265705<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Топчій О. А. 
Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.04 / О. А. Топчій; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2003. - 19 c. - укp.

На підставі результатів експериментальних досліджень обгрунтовано і підібрано ефективні концентрації консервантів і антиоксидантів, створено консервувальні суміші, внесення яких у варений тваринний корм у кількості 2,8 - 3,2 % до його маси дозволяє збільшити термін зберігання корму у 7...9 разів. Розроблено рецептури та технологічну схему виробництва консервувальних сумішей. Досліджено комплекс показників якості варених тваринних кормів протягом усього періоду зберігання. Проведено комплекс прикладних робіт з впровадження результатів досліджень у м'ясну промисловість. Розроблено та затверджено технічні умови (ТУ У 02070938.007-99) на виробництво та застосування консервувальної суміші для варених тваринних кормів. Технологію виготовлення варених тваринних кормів перевірено за виробничих умов.


Індекс рубрикатора НБУВ: П545.14 + П545.184

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА327821 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського