Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265705<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Топчій О. А. Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.04 / О. А. Топчій; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2003. - 19 c. - укp.На підставі результатів експериментальних досліджень обгрунтовано і підібрано ефективні концентрації консервантів і антиоксидантів, створено консервувальні суміші, внесення яких у варений тваринний корм у кількості 2,8 - 3,2 % до його маси дозволяє збільшити термін зберігання корму у 7...9 разів. Розроблено рецептури та технологічну схему виробництва консервувальних сумішей. Досліджено комплекс показників якості варених тваринних кормів протягом усього періоду зберігання. Проведено комплекс прикладних робіт з впровадження результатів досліджень у м'ясну промисловість. Розроблено та затверджено технічні умови (ТУ У 02070938.007-99) на виробництво та застосування консервувальної суміші для варених тваринних кормів. Технологію виготовлення варених тваринних кормів перевірено за виробничих умов. Індекс рубрикатора НБУВ: П545.14 + П545.184
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА327821 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|