РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265724<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пожіткова Л. Г. 
Удосконалення технології виробництва функціональних інгредієнтів з сої : автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20 / Л. Г. Пожіткова; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2008. - 19 c. - укp.

Досліджено вплив ферментних препаратів на модифікацію біополімерів сої. Встановлено оптимальне співвідношення ферментних препаратів для виробництва соєвого екстракту. Вивчено біохімічний склад соєвих екстрактів після застосування ферментативного гідролізу. Одержано продукти, збагачені рослинним білком, мінеральними елементами, харчовими волокнами, фіторечовинами сої. Досліджено процеси росту та розмноження пробіотичних мікроорганізмів на одержаних соєвих екстрактах. Виявлено, що використання соєвих екстрактів дозволяє одержати ферментовані продукти пробіотичної дії. Вперше показано можливість використання соєвої окари як сировини для одержання препарату пектину, який за органолептичними та технологічними показниками не відрізняється від яблучного та цитрусового. Теоретично обгрунтовано й експериментально доведено можливість виробництва функціональних харчових інгредієнтів з соєвих бобів на основі використання ферментних препаратів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.43 + Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА361335 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського