Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265766<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Гіджеліцький В. М. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / В. М. Гіджеліцький; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2005. - 19 c. - укp.Висвітлено питання удосконалення технології концентрованого яблочного соку з метою підвищення його якості та запобігання нагромадженню темнозабарвлених сполук - продуктів ферментативного та неферментативного окиснення складових речовин сировини. Проведено аналіз змін показників якості яблучного соку під час його виробництва та концентрування. Досліджено вплив різних факторів на нагромадження оксиметилфурфуролу під час концентрування яблучного соку. Обгрунтовано способи запобігання потемнінню концентрованого яблучного соку. Визначено закономірності змін біохімічних та технологічних властивостей яблучного соку у разі його розкиснення. Розроблено методи удосконалення технології виробництва яблучного соку. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА339592 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|