РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265803<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Воронцова С. І. 
Удосконалення технології пива з використанням фізико-хімічних методів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / С. І. Воронцова; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2004. - 20 c. - укp.

Розроблено експрес-метод комплексної оцінки якісних показників хмелю (вологості та <$Ealpha>-кислот) за допомогою ближньої інфрачервоної спектроскопії без використання хімічних реактивів та додаткового висушування. Удосконалено технологію екстрагування гіркових речовин хмелю за допомогою ультразвукової кавітації, що дозволяє прискорити екстрагувальні процеси та оптимально використати всі цінні речовини хмелю. Запропоновано проводити кип'ятіння сусла з хмелем у сусловарильних апаратах з виносним теплообмінником. Обгрунтовано доцільність та ефективність використання ультразвуку для обробки продуктів бродіння з метою підвищення їх біологічної стійкості. Розроблено спосіб обробки хлібного квасу, який дозволяє подовжити термін зберігання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л876-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА332642 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського