Головко О. М. Удосконалення технології плодово-ягідних соків і напоїв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / О. М. Головко; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005. - 18 c. - укp.За результатами теоретичних і експериментальних досліджень обгрунтовано доцільність використання та оптимізації способів переробки яблук, ягід та квіток бузини чорної, ягід калини, м'яти перцевої. Визначено технологічні параметри приготування даних соків з використанням пекто- і протеолітичних ферментних препаратів мікробного походження, тривалість та температуру витримки та приготування настою з м'яти, напою з квіток бузини. Установлено режими стерилізації. На підставі аналітичних і експериментальних досліджень розроблено оптимальні режими переробки нетрадиційних видів сировини. Розроблено та затверджено необхідну нормативно-технічну документацію на нові напої. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.9-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА335153 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|