Янюк Т. І. Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02 / Т. І. Янюк; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2002. - 19 c. - укp.Удосконалено та науково обгрунтовано технологію виробництва преміксів з використанням біологічно активної кормової домішки - пшеничних зародків, вивчено їх біохімічні, мікробіологічні, теплофізичні та гігроскопічні властивості. Розроблено режими оброблення електромагнітними хвилями міліметрового діапазону та сушіння пшеничних зародків з метою стабілізації їх якості. На підставі вивчених властивостей зародків досліджено вплив їх на фізико-технологічні властивості преміксів, виготовлених на основі пшеничних висівок. Запропоновано технологію виробництва пшеничних зародків, розраховано економічну ефективність впровадження даної технології. Індекс рубрикатора НБУВ: Л824.1/9
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА319101 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|