РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265809<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Махинько Л. В. 
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук / Л. В. Махинько; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2007. - 20 c. - укp.

Удосконалено технологію виготовлення продуктів високотемпературної коекструзії з метою підвищення їх якості, харчової та біологічної цінності. Вивчено вплив нетрадиційної сировини рослинного походження насіння бобових, насіння льону, солодових екстрактів, продуктів переробки морських водоростей, сухих подрібнених лікарських рослин, пилку квіткового) на основні показники якості готової продукції. Досліджено можливість використання такої сировини у виробництві продуктів коекструзії на основі жирових начинок. Установлено раціональне дозування нетрадиційної сировини для забезпечення високої якості та харчової цінності готових виробів. Доведено можливість подовження терміну зберігання продуктів коекструзії на основі жирових начинок з використанням порошків лікарських рослин. Розроблено нормативну документацію щодо виготовлення сухих сніданків екструзійної технології з начинками. Удосконалено технологію, апробовану за виробничих умов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.047

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА349988 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського