РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265855<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Музика Л. А. 
Удосконалення технології ферментативної переетерифікації жирів : автореф. дис... канд. техн. наук / Л. А. Музика; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2008. - 21 c. - укp.

Розроблено науково обгрунтовану технологію ферментативної переетерифікації олій і жирів. Визначено кінетичні та технологічні аспекти ферментативної переетерифікації індивідуальних жирів і жирових сумішей за присутності ферментного препарату Lipozyme TLIM. Як тестовий жировий субстрат для кінетичних досліджень використано пальмовий олеїн. Розроблено простий метод оцінювання активності ферментного каталізатора Lipozyme TLIM. Визначено вплив ступеня окиснення жирової сировини на активність і продуктивність ферментного препарату. Виявлено залежність температури плавлення переетерифікованого жиру від температури процесу та кількості ферментного каталізатора. Створено наукове підгрунтя для складання рецептур різноманітних кондитерських і кулінарних жирів і замінників молочного жиру. Для ВАТ "Вінницький олійножировий комбінат" створено 3 комплекти нормативних докуметів (технічних умов) на нові види продукції з використанням ферментативно-переетерифікованих жирів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.34

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА357156 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського