![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265871<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Суткович Т. Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : автореф. дис... канд. техн. наук / Т. Ю. Суткович; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2007. - 19 c. - укp.Удосконалено технологію виробництва соку яблучного освітленого та неосвітленого з метою збільшення виходу високоякісного продукту. Розроблена технологія передбачає врахування потреб споживача та технічних можливостей підприємства. Суттю даної технології є вакуумування цілих плодів у воді або у соку за постійного або змінного тиску. Запропоновано два варіанти одержання соку яблучного освітленого за прискореною технологією. За одним процес ферментування мезги необхідно здійснювати у розрідженій атмосфері за тиску 30 кПа та температури <$E20~ symbol Р roman C> протягом 20 хв,. за іншим - такий же технологічний прийом передбачено здійснювати з додаванням 1 %-го розчину желатину. На підставі результатів дослідження комплексу показників якості встановлено високу харчову та біологічну цінність одержаних соків у порівнянні з традиційними. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА353441 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|