РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000265871<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Суткович Т. Ю. 
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму : автореф. дис... канд. техн. наук / Т. Ю. Суткович; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2007. - 19 c. - укp.

Удосконалено технологію виробництва соку яблучного освітленого та неосвітленого з метою збільшення виходу високоякісного продукту. Розроблена технологія передбачає врахування потреб споживача та технічних можливостей підприємства. Суттю даної технології є вакуумування цілих плодів у воді або у соку за постійного або змінного тиску. Запропоновано два варіанти одержання соку яблучного освітленого за прискореною технологією. За одним процес ферментування мезги необхідно здійснювати у розрідженій атмосфері за тиску 30 кПа та температури <$E20~ symbol Р roman C> протягом 20 хв,. за іншим - такий же технологічний прийом передбачено здійснювати з додаванням 1 %-го розчину желатину. На підставі результатів дослідження комплексу показників якості встановлено високу харчову та біологічну цінність одержаних соків у порівнянні з традиційними.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.92/99

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА353441 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського