Пепа Т. В. Формування та використання експортного потенціалу харчової промисловості України : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.10.01 / Т. В. Пепа; НАН України. Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 2001. - 20 c. - укp.Розглянуто наукові та практичні питання раціоналізації формування та удосконалення використання експортного потенціалу харчової промисловості, висвітлено шляхи інтеграції України до світового продовольчого ринку. Узагальнено, вдосконалено та систематизовано методологічні засади формування експортного потенціалу, розроблено методику оцінки ефективності експортно-імпортної діяльності галузі. Визначено її роль як експортера продовольчої продукції, характер і масштаби зовнішньоекономічних зв'язків, здійснено комплексну оцінку потенційних можливостей перспективного розвитку галузі. Обгрунтовано організаційно-економічний механізм експортної діяльності та розроблено модель експортного потенціалу харчової промисловості, визначено перспективні напрями її розвитку як експортера продовольства. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7 + У9(4УКР)843.58
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА314082 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|