РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000269550<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Козлова Н. В. 
Формування та розвиток зернопродуктового підкомплексу Черкаської області в умовах становлення ринкових відносин : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.02 / Н. В. Козлова; Миколаїв. держ. с.-г. ін-т. - Миколаїв, 1999. - 22 c. - укp. - рус.

Завданням зернопродуктового підкомплексу є стабільне забезпечення споживачів якісними та доступними хлібопродуктами в достатньому асортименті. У роботі визначені принципи формування підкомплексу регіону, комплексно розглянуто ефективність виробництва зерна та продуктів його переробки, нинішній стан взаємовідносин між сільськогосподарськими товаровиробниками та заготівельною і переробною сферами АПК. Основними шляхами підвищення ефективності функціонування підкомплексу є вдосконалення міжгалузевих зв'язків на основі інтеграції сільськогосподарських, хлібоприймальних та переробних підприємств та орієнтація виробництва кінцевої продукції на високу якість. Розроблено перспективи розвитку зернопродуктового підкомплексу регіону на 2000 р. і 2005 р. за допомогою економіко-математичного моделювання.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР-4ЧЕР)325.151

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА303314 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського