![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000269560<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Яців С. Ф. Формування та розвиток регіонального ринку м'яса : автореф. дис... канд. екон. наук / С. Ф. Яців; Львів. держ. аграр. ун-т. - Л., 2007. - 20 c. - укp.Узагальнено теоретичні положення щодо суті кон'юнктури ринку м'яса як складової частини агропродовольчого ринку. Розглянуто принципи його функціонування, поняття ефективності ринку. Досліджено стан і особливості розвитку ринку м'яса на Львівщині. Виявлено вплив на його розвиток узгодженості діяльності різних категорій сільськогосподарських виробників, а також попиту населення на дану продукцію. Обгрунтовано напрями вдосконалення оганізаційно-економічного функціонування ринку м'яса. Сформульовано пропозиції щодо застосування окремих інструментів і методів для його регулювання. Визначено перспективні параметри регіонального ринку м'яса за оптимального планування його розвитку. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.511.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА353527 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|