Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000274851<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Черевко О. І. Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції : монографія / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Ж. А. Крутовий, В. М. Михайлов, В. О. Коваленко, С. О. Самойленко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 223 c. - Бібліогр.: 154 назв. - укp.Обгрунтовано аспекти системного підходу до проблем контролю якості кулінарної продукції (КП) ресторанних закладів. Розглянуто проблеми розробки методології нормування та контролю показників якості КП, удосконалення технологічних карт для забезпечення об'єктивного контролю якості КП, наукового обгрунтованого захисту інтересів споживачів та виробників. Індекс рубрикатора НБУВ: Л99-7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА736929 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|