Павлоцька Л. Ф. Біологічна хімія : підруч. для студ. ВНЗ / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Є. Я. Левітін. - Суми : Унів. кн., 2011. - 509 c. - укp.Розкрито хімічну природу речовин, з яких побудований організм людини, а також закономірності їх перетворень і роль хімічних речовин, що регулюють ці процеси. Висвітлено значення харчових факторів у забезпеченні процесів життєдіяльності. Наведено інформацію про амінокислотний склад білків, будову та структурну організацію білкової молекули, хімію нуклеїнових кислот, ліпідів і вуглеводів, властивості ферментів, класифікацію вітамінів і гормонів, енергетичні процеси в організмі. Увагу приділено біохімічним процесам, що відбуваються в харчовій сировині під час зберігання та технологічної обробки. Індекс рубрикатора НБУВ: Е0*72 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА736283 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|