Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000276026<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва : матеріали Міжнар. студент. наук. конф., 16 - 18 берез. 2010 р., Кам'янець-Подільський / ред.: М. Г. Повозніков; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Поділ, 2011. - 208 c. - укp.Висвітлено актуальні біологічні, технологічні й екологічні питання виробництва продукції тваринництва. Розкрито проблеми оптимізації білково-вітамінно-мінерального живлення корів. Проаналізовано ефективність згодовування мінеральної домішки сапоніт курчатам-бройлерам. Наведено інформацію про сучасні селекційно-генетичні технології тваринництва. Вивчено світовий досвід оцінювання племінних якостей плідників у вівчарстві. Проведено порівняльне оцінювання ефективносі виведення бджолиних маток за різних способів формування сімей-виховательок. Охарактеризовано генетично модифіковані джерела харчових продуктів. Визначено вплив кормового стресу на продуктивність корів. Увагу приділено нормативно-законодавчим засадам виробництва безпечної харчової продукції в Україні. Індекс рубрикатора НБУВ: П5/6 я431(0)
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА738760 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|