РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000276027<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва : матеріали II Всеукр. студент. наук. конф., присвяч. 90-річчю. заснування та 55-річчю відновлення біотехнол. ф-ту Поділ. держ. аграр.-техн. ун-ту, 16 - 18 берез. 2010 р., Кам'янець-Подільський / ред.: М. Г. Повозніков, А. Т. Цвігун, Т. М. Приліпко, Є. І. Федорович, В. В. Шуплик; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Поділ. : Д.Г.Зволейко, 2010. - 133 c. - укp.

Висвітлено актуальні проблеми виробництва та переробки продукції тваринництва. Охарактеризовано стан і перспективи розвитку вівчарства на Херсонщині. Проаналізовано вплив різних мікотоксинів на продуктивність молодняку свиней на відгодівлі. Розкрито вимоги до технології переробки та дослідження м'яса і м'ясопродуктів на доброякісність. Визначено переваги та недоліки стерилізації молока. Розглянуто продуктивність корів і якість молока під час згодовування кукурудзяного силосу, заготовленого з біоконсервантом "Біоконт". Увагу приділено організації повноцінної годівлі свиноматок у літній період, впливу різних рівнів жиру в комбікормах на інкубаційні якості яєць перепілок яєчних порід, хімічним методам передінкубаційної обробки яєць птиці. Вивчено досвід роботи фермерських господарств Данії та показано можливості його застосування в Україні.

Освещены актуальные проблемы производства и переработки продукции животноводства. Охарактеризованы состояние и перспективы развития овцеводства в Херсонской области. Проанализировано влияние разных микотоксинов на продуктивность молодняка свиней на откорме. Раскрыты требования к технологии переработки и исследования мяса и мясопродуктов на доброкачественность. Определены преимущества и недостатки стерилизации молока. Рассмотрена продуктивность коров и качество молока при скармливании кукурузного силоса, заготовленного с биоконсервантом "Биоконт". Уделено внимание организации полноценного кормления свиноматок в летний период, влиянию разных уровней жира в комбикормах на инкубационные свойства яиц перепелок яичных пород, химическим методам прединкубационной обработки яиц птицы. Изучен опыт работы фермерских хозяйств Дании и показаны возможности его применения в Украине.


Індекс рубрикатора НБУВ: П5/6 я431(4УКР)

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА727537 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського