РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000276583<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мороз С. І. 
Вдосконалення ціноутворення на м'ясо худоби і птиці сільськогосподарських підприємств : автореф. дис. канд. екон. наук: 08.00.04 / С. І. Мороз; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Д., 2009. - 20 c. - укp.

Розроблено науково обгрунтовані теоретичні та методичні засади та практичні рекомендації щодо вдосконалення ціноутворення на м'ясо худоби та птиці сільськогосподарських підприємств. Уточнено межі застосування методів ціноутворення за видами м'яса для різних товаровиробників. Проведено комплексний аналіз стану ринку м'яса в Україні на підставі результатів проведених досліджень попиту та пропозиції з метою виявлення зовнішніх і внутрішніх чинників впливу на ціни. Формалізовано напрями використання ресурсів Інтернет у ціноутворенні. Запропоновано показники економії витрат для оцінювання ефективності використання інформаційних технологій та індексів цін для визначення перспективних ринків збуту. Створено логістичну календарно-ресурсну модель управління витратами у тваринництві. Запропоновано рекомендації щодо оптимізації структури та наповнення Інтернет-сайту виробників м'ясної сировини для різних розмірів підприємств і каналів збуту.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-861

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА366779 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського