Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. / ред.: О. М. Якубчак, Л. В. Олійник. - К. : Біопром, 2011. - 186 c. - укp.Викладено методи дослідження м'яса тварин різних видів за органолептичними ознаками, будовою внутрішніх органів, анатомічними особливостями кісток, фізичними та хімічними показниками жиру, а також за результатами реакцій на глікоген, преципітації та полімеразної ланцюгової реакції. Наведено результати досліджень лімфатичних вузлів туш і органів забійних тварин. Визначено харчову цінність м'яса та м'ясопродуктів, зміни м'яса сільськогосподарських тварин під час зберігання. Подано методичні рекомендації з ветеринарно-санітарної експертизи продуктів забою тварин у випадку трихінельозу. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.11 + Р123.852
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА739637 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|