РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000276655<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів : зб. метод. рек. / ред.: О. М. Якубчак, Л. В. Олійник. - К. : Біопром, 2011. - 186 c. - укp.

Викладено методи дослідження м'яса тварин різних видів за органолептичними ознаками, будовою внутрішніх органів, анатомічними особливостями кісток, фізичними та хімічними показниками жиру, а також за результатами реакцій на глікоген, преципітації та полімеразної ланцюгової реакції. Наведено результати досліджень лімфатичних вузлів туш і органів забійних тварин. Визначено харчову цінність м'яса та м'ясопродуктів, зміни м'яса сільськогосподарських тварин під час зберігання. Подано методичні рекомендації з ветеринарно-санітарної експертизи продуктів забою тварин у випадку трихінельозу.


Індекс рубрикатора НБУВ: П817.11 + Р123.852

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА739637 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського