РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000276941<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Суткович Т. Ю. 
Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини : монографія / Т. Ю. Суткович, А. Т. Безусов, В. Я. Плахотін, Г. П. Хомич, Ю. Г. Наконечна; Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооп. України. - Полтава, 2009. - 149 c. - укp.

Розглянуто можливості використання вакууму для розробки зберігальних харчових технологій, наведено результати наукових досліджень з удосконалення технологій виробництва яблучного соку та соків з деяких видів дикорослої сировини з підвищеним вмістом біологічно активних речовин за рахунок запобігання їх руйнуванню у ході технологічного процесу та максимального збереження природного складу сировини. Висвітлено особливості використання вакууму у процесі виробництва консервованих грибів.

Рассмотрены возможности использования вакуума для разработки сберегающих технологий, приведены результаты научных исследований по усовершенствованию технологий производства яблочного сока и соков из некоторых видов дикорастущего сырья с повышенным содержанием биологически активных веществ за счет предупреждения их разрушению при технологическом процессе и максимального сохранения природного состава сырья. Освещены особенности использования вакуума при производстве консервированных грибов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л813 + Л961.9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА719836 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського