РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000278568<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Нелепа А. Є. 
Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства : навч. посіб. / А. Є. Нелепа, В. Д. Ванханен, С. Б. Литко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 212 c. - укp.

Розглянуто предмет і завдання гігієни харчування та харчової санітарії. Визначено фактори зовнішнього середовища, проаналізовано їх вплив на стан здоров'я споживачів і співробітників підприємств ресторанного господарства. Наведено санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання та кулінарній обробці харчових продуктів, збереження, відпуску та прийому готової їжі. Увагу приділено профілактиці харчових отруєнь.

Рассмотрены предмет и задачи гигиены питания и пищевой санитарии. Определены факторы внешней среды, проанализировано их влияние на состояние здоровья потребителей и сотрудников предприятий ресторанного хозяйства. Приведены санитарно-гигиенические требования к транспортировке, приему и кулинарной обработке пищевых продуктов, хранению, отпуску и приему готовой пищи. Внимание уделено профилактике пищевых отравлений.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 я7 + Р514.1 я7

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА722210 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського