Нелепа А. Є. Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства : навч. посіб. / А. Є. Нелепа, В. Д. Ванханен, С. Б. Литко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 212 c. - укp.Розглянуто предмет і завдання гігієни харчування та харчової санітарії. Визначено фактори зовнішнього середовища, проаналізовано їх вплив на стан здоров'я споживачів і співробітників підприємств ресторанного господарства. Наведено санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання та кулінарній обробці харчових продуктів, збереження, відпуску та прийому готової їжі. Увагу приділено профілактиці харчових отруєнь. Рассмотрены предмет и задачи гигиены питания и пищевой санитарии. Определены факторы внешней среды, проанализировано их влияние на состояние здоровья потребителей и сотрудников предприятий ресторанного хозяйства. Приведены санитарно-гигиенические требования к транспортировке, приему и кулинарной обработке пищевых продуктов, хранению, отпуску и приему готовой пищи. Внимание уделено профилактике пищевых отравлений. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 я7 + Р514.1 я7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА722210 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|