Калашник Н. Г. Густосологія : навч. посіб.: в 10 т. Т. 3. Теорія і практика формування естетичних смаків / Н. Г. Калашник; Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009. - 294 c. - Бібліогр.: с. 169-177. - укp.Охарактеризовано предмет густосології як комплексної наукової та навчальної дисципліни про естетичні смаки (ЕС). Розглянуто актуальні проблеми теорії та практики формування ЕС учнівської молоді у навчально-виховному процесі в українській середній загальноосвітній школі. З'ясовано особливості формування ЕС і їх усвідомлення на духовно-практичному та теоретичному рівнях у процесі історичного розвитку людства, а також методологічні та педагогічні засади формування ЕС сучасної української молоді. Охарактеризован предмет густосологии как комплексной научной и учебной дисциплины об эстетических вкусах (ЭВ). Рассмотрены актуальные проблемы теории и практики формирования ЭВ ученической молодежи в учебно-воспитательном процессе в украинской средней общеобразовательной школе. Определены особенности формирования ЭВ и их осознания на духовно-практическом и теоретическом уровнях в процессе исторического развития человечества, а также методологические и педагогические основы формирования ЭВ украинской молодежи. Індекс рубрикатора НБУВ: Ю811.17 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: В351840/3 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|