РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000279669<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Ясько А. Г. 
Диверсифікаційна компонента адаптації харчової промисловості України до вимог СОТ : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.03 / А. Г. Ясько; НАН України; Рада по вивч. продукт. сил України. - К., 2009. - 18 c. - укp.

Запропоновано авторську методику визначення рівня диверсифікації харчової промисловості та на її основі проведено ранжування регіонів України за рівнем диверсифікації харчопромислових комплексів. Здійснено комплексну оцінку структурно-динамічних зрушень у розвитку харчової промисловості України. Обгрунтовано систему принципів та напрямів здійснення перспективної диверсифікації галузі, дотримання яких дозволить зробити цей процес цілеспрямованим і сприятиме оптимізації державної політики в галузі забезпечення продовольчої незалежності країни. Одержані результати можуть бути основою оцінки ступеня ефективності розвитку та раціональності структури харчової та переробної промисловості, використовуватися під час розробки програм перспективного розвитку АПК держави.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-43

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА366808 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського