РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000280520<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Декань О. О. 
Дослідницьке обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. О. Декань; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 19 c. - укp.

Обгрунтовано метод комплексної обробки харчових продуктів високим тиском (ВТ) та ультразвуком (УЗ), експериментально підтверджено його ефективність. Розроблено математичну модель напружено-деформованого стану камери ВТ. Одержано залежності мікробіологічного обсіменіння рідких курячих яєць від параметрів процесу їх комплексної обробки ВТ та УЗ. Експериментально досліджено зміну пінотворення білка курячого яйця в залежності від параметрів процесу його комплексної обробки ВТ та УЗ. Досліджено компресійні характеристики рідких курячих яєць, курячого білка та жовтка у процесі їх комплексної обробки ВТ та УЗ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л815.3-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА373416 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського