РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000284127<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Стахмич Т. М. 
Інтегрований підхід до підготовки кваліфікованих робітників кулінарного профілю в професійно-технічних навчальних закладах : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Т. М. Стахмич; Вінниц. держ. пед. ун-т ім. М.Коцюбинського. - Вінниця, 2011. - 20 c. - укp.

Розглянуто педагогічні умови реалізації інтегрованого підходу до підготовки кваліфікованих робітників кулінарного профілю в професійно-технічних навчальних закладах (ПТНЗ). Проаналізовано особливості викладання предметів професійно-теоретичної підготовки із застосуванням інноваційних методів інтеграції знань учнів про харчові продукти та технологію приготування страв. Визначено критерії та показники оцінювання ефективності підготовки фахівців кулінарного профілю, а також рівні засвоєння професійних знань. Розкрито сутність, зміст і структуру організації навчально-виховного процесу на підставі інтегрованого підходу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 р(4УКР)2

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА377901 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського