Бутко М. П. Конкурентні позиції харчової промисловості України в умовах СОТ : монографія / М. П. Бутко, А. Г. Ясько; Черніг. держ. технол. ун-т. - Ніжин : Аспект-Поліграф, 2011. - 279 c. - Бібліогр.: 202 назв. - укp.Розкрито теоретико-методологічні засади й інноваційні передумови диверсифікації та розвитку харчової промисловості (ХП) України в перехідний період, її роль у забезпеченні продовольчими товарами внутрішнього ринку за умов демонополізації виробництва. Висвітлено тенденції, особливості та фінансово-економічні показники розвитку ХП на сучасному етапі, інноваційні процеси в ХП як основу диверсифікації виробництва. Визначено якість продукції як домінанту формування конкурентоздатності за умов посилення інтеграції, основні напрями та перспективи диверсифікаційного розвитку ХП України в контексті її приєднання до СОТ. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА742738 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|