РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000285939<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Бутко М. П. 
Конкурентні позиції харчової промисловості України в умовах СОТ : монографія / М. П. Бутко, А. Г. Ясько; Черніг. держ. технол. ун-т. - Ніжин : Аспект-Поліграф, 2011. - 279 c. - Бібліогр.: 202 назв. - укp.

Розкрито теоретико-методологічні засади й інноваційні передумови диверсифікації та розвитку харчової промисловості (ХП) України в перехідний період, її роль у забезпеченні продовольчими товарами внутрішнього ринку за умов демонополізації виробництва. Висвітлено тенденції, особливості та фінансово-економічні показники розвитку ХП на сучасному етапі, інноваційні процеси в ХП як основу диверсифікації виробництва. Визначено якість продукції як домінанту формування конкурентоздатності за умов посилення інтеграції, основні напрями та перспективи диверсифікаційного розвитку ХП України в контексті її приєднання до СОТ.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.7-13

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА742738 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського