Пуцентейло П. Р. Конкурентоспроможність м'ясного скотарства України: теорія і практика : монографія / П. Р. Пуцентейло. - Т. : ТНЕУ, 2011. - 420 c. - Бібліогр.: 342 назв - укp.Висвітлено сутність конкуренції та конкурентоспроможності, показано їх роль у створенні та регулюванні економічних відносин. Проаналізовано теоретичні засади формування, особливості розвитку й організаційно-технологічні аспекти функціонування галузі м'ясного скотарства. Проведено оцінювання потенціалу розвитку та конкурентоспроможності даної галузі та ринку яловичини в Україні. Визначено механізми регулювання конкурентоспроможного розвитку м'ясного скотарства. Обгрунтовано стратегію розвитку галузі на підставі вдосконалення організаційно-економічного механізму взаємовідносин учасників інтеграційного об'єднання, наукового забезпечення, державного регулювання та підтримки ефективного функціонування м'ясного скотарства в Україні. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)325.250.0-451.52-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА749110 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|