Левченко М. М. Менеджмент у ресторанному господарстві : навч. посіб. / М. М. Левченко, Л. Є. Калініна; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 256 c. - Бібліогр.: 30 назв - укp.Розглянуто сутність, організаційні структури, функції та методи менеджменту у сфері ресторанного господарства (РГ). Охарактеризовано технології підготовки, прийняття та реалізації управлінських рішень в цій сфері. Розкрито психологічні особливості праці персоналу закладів РГ за сучасних умов. Увагу приділено документації та діловодству в системі управління закладами РГ, стилям керівництва, організації проведення ділових нарад і методам ведення переговорів. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-212.1 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА738343 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|