Обідіна Я. І. Методологічні основи підвищення конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств / Я. І. Обідіна; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : Мрія-1, 2009. - 61 c. - укp.Запропоновано методику оцінки конкурентоспроможності хлібопекарських підприємств (ХП). Висвітлено нові підходи до трактування поняття "конкурентоспроможність". Наведено шляхи підвищення конкурентоспроможності ХП. Увагу приділено оптимізації асортименту виробництва хлібобулочних виробів. Предложена методика оценки конкурентоспособности хлебопекарных предприятий (ХП). Освещены новые подходы к трактовке понятия "конкурентоспособность". Приведены пути повышения конкурентоспособности ХП. Внимание уделено оптимизации ассортимента хлебобулочных изделий. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.6-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА722286 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|