РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000290139<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Остапчук М. В. 
Моделирование процессов пищевых и перерабатывающих производств : монография / М. В. Остапчук, А. И. Рыбак, Г. М. Станкевич, В. В. Каплиенко; Междунар. гуманит. ун-т. - О. : Фенікс, 2010. - 488 c. - Библиогр.: 70 назв - рус.

Рассмотрены методы моделирования процессов пищевых и перерабатывающих производств, основанные на фундаментальных принципах термодинамики. Процесс моделирования рассмотрен как управляемый процесс, состоящий из определенной последовательности этапов. Даны примеры моделирования вероятностными, аналитическими и комбинированными методами. Уделено внимание оптимизационным задачам и простым методам управления, законам распределения случайных величин, планированию многофакторных экспериментов, анализу и интерпретации регрессионных моделей, возможностям оптимизации экономической эффективности предприятия.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л81 с11

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА739503 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського