РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000291495<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лозова Т. М. 
Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман; Львів. комерц. акад. - Л., 2009. - 456 c. - Бібліогр.: 457 назв. - укp.

Розкрито теоретичні засади зберігання якості та формування споживчих властивостей (СВ) борошняних кондитерських виробів (БКВ). Вивчено процеси окислювальних перетворень жировмісних БКВ. Наведено результати експериментальних досліджень з виявлення антиокислювальної дії нових домішок рослинного походження. Проаналізовано вплив сировини, пакувальних матеріалів на збереження якості виробів. Розглянуто питання використання стабілізаторів і нетрадиційної сировини для покращання СВ і забезпечення стійкості БКВ під час зберігання.

Раскрыты теоретические основы сохранения качества и формирования потребительских свойств (ПВ) мучных кондитерских изделий (МКИ). Изучены процессы окислительных преобразований жиросодержащих МКИ. Приведены результаты экспериментальных исследований по проявлению антиокислительного действия новых примесей растительного происхождения. Проанализировано влияние сырья, упаковочных материалов на сохранение качества изделий. Рассмотрены вопросы использования стабилизаторов и нетрадиционного сырья для улучшения ПВ и обеспечения устойчивости МКИ при сохранении.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА721251 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського