Лисюк Г. М. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко; МОНМС України, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 174 c. - Бібліогр.: 304 назв - укp.Наведено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки технологій виробів з бісквітного, пісочного та дріжджового тіста з використанням порошків з виноградних вичавків, одержаних за кріогенною технологією. Подано інформацію про хімічний склад, органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники, а також антиоксидантні властивості кріас-порошків з виноградних вичавків. Показано, що введення даних кріас-порошків в рецептури борошняних виробів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію з покращеними структурно-механічними властивостями, підвищеною біологічною цінністю і подовженими термінами зберігання. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-37 + Л865-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА747303 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|