РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000292105<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Лисюк Г. М. 
Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко; МОНМС України, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 174 c. - Бібліогр.: 304 назв - укp.

Наведено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки технологій виробів з бісквітного, пісочного та дріжджового тіста з використанням порошків з виноградних вичавків, одержаних за кріогенною технологією. Подано інформацію про хімічний склад, органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники, а також антиоксидантні властивості кріас-порошків з виноградних вичавків. Показано, що введення даних кріас-порошків в рецептури борошняних виробів дозволяє одержати високоякісну готову продукцію з покращеними структурно-механічними властивостями, підвищеною біологічною цінністю і подовженими термінами зберігання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-37 + Л865-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА747303 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського