Мостенська Т. Л. Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : підручник / Т. Л. Мостенська, І. А. Бойко, І. М. Болотіна, О. І. Драган, І. В. Євсєєва; ред.: Т. Л. Мостенська; МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2012. - 490 c. - Бібліогр.: 89 назв - укp.Висвітлено теоретичні, практичні й організаційні засади діяльності підприємств харчової промисловості (ПХП) України. Охарактеризовано організаційно-правові форми підприємств і їх об'єднань. Розкрито особливості організації виробничих процесів, праці, інноваційної діяльності та контролю на ПХП. Подано інформацію про методи вивчення трудових процесів, сучасні підходи до мотивації праці, системи матеріально-технічного забезпечення виробництва, види й організаційні форми інноваційної діяльності, класифікацію показників якості продукції. Увагу приділено інструментам управлінського контролю на ПХП. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-801 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС52223 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|