РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000293587<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мостенська Т. Л. 
Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : підручник / Т. Л. Мостенська, І. А. Бойко, І. М. Болотіна, О. І. Драган, І. В. Євсєєва; ред.: Т. Л. Мостенська; МОНМС України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2012. - 490 c. - Бібліогр.: 89 назв - укp.

Висвітлено теоретичні, практичні й організаційні засади діяльності підприємств харчової промисловості (ПХП) України. Охарактеризовано організаційно-правові форми підприємств і їх об'єднань. Розкрито особливості організації виробничих процесів, праці, інноваційної діяльності та контролю на ПХП. Подано інформацію про методи вивчення трудових процесів, сучасні підходи до мотивації праці, системи матеріально-технічного забезпечення виробництва, види й організаційні форми інноваційної діяльності, класифікацію показників якості продукції. Увагу приділено інструментам управлінського контролю на ПХП.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-801 я73-1

Шифр НБУВ: ВС52223 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського