Архіпов В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учб. л-ри, 2009. - 342 c. - укp.Розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства (ЗРТ) різних типів і класів. Висвітлено основні правила подавання справ і напоїв, культури їх споживання. Наведено методи та визначено форми обслуговування споживачів, які використовуються у ЗРГ повсякденно та під час проведення бенкетів і прийомів, здійснення кейтерінгового обслуговування, створення умов для розваг і відпочинку. Раскрыта сущность организации процесса обслуживания в заведениях ресторанного хозяйства (ЗРХ) различных типов и классов. Освещены основные правила подачи блюд и напитков, культуры их употребления. Приведены методы и определены формы обслуживания потребителей, которые используются в ЗРХ повседневно и при проведении банкетов и приемов, осуществлении кейтерингового обслуживания, создании условий для развлечений и отдыха. Індекс рубрикатора НБУВ: Л995 я73 + У9(4УКР)424.1 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА723331 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|