РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000294464<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Клещев Н. Ф. 
Основы промышленной биотехнологии. Биотехнологические основы производства кисломолочных продуктов и сыров : учеб. пособие / Н. Ф. Клещев, М. П. Бенько; Нац. техн. ун-т "Харьк. политехн. ин-т". - Х., 2010. - 80 c. - Библиогр.: 17 назв. - рус.

Дана характеристика микроорганизмов, используемых в производстве кисломолочных продуктов (КМП) и сыров, освещены биохимические процессы производства. Рассмотрены вопросы приемки сырья, его очистки и механической обработки, контроля качества продукции и технологического процесса. Описаны технологии производства КМП, сметаны, творога и творожных изделий, сыров. Изложены основы промышленной санитарии на предприятиях молочной промышленности.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л955я73

Шифр НБУВ: ВА725724 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського