Черевко Д. Г. Підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах членства України в СОТ : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Д. Г. Черевко; Львів. нац. аграр. ун-т. - Л., 2010. - 20 c. - укp.Представлено результати дослідження поняття і змісту конкурентомспроможності підприємства в системі характеристик його економічного стану, галузевих особливостей формування конкурентоспроможності молокомпереробних підприємств в умовах членства України у СОТ, сформовано методику визначення рівня конкурентоспроможності молокопереробного підприємства в системі чинників, що його формують, та методику її дослідження. Проаналізовано динаміку формування сировинної бази цих підприємств, дано оцінку формування рівня їх конкурентоспроможності та виявлено і систематизовано його чинники. Обгрунтовано можливості удосконалення умов формування експортного потенціалу молокопереробних підприємств, подано результати економіко-математичного моделювання активізації дії чинників формування рівня їх конкурентоспроможності, а також обгрунтовано умови, необхідні для удосконалення системи управління якістю їх продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.353.1-13
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА377164 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|