Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2010. - 315 c. - укp.Проаналізовано вплив основної та допоміжної сировини на якість і споживні властивості кондитерських виробів на вафельній основі. Розглянуто напрями формування виробничого та торговельного асортименту вафель, цукерок на вафельній основі, вафельних тортів та інших продуктів з використанням вафельних листів. Розкрито вплив рецептурних компонентів на стабілізацію якості виробів. Вивчено захисні властивості пакувальних матеріалів під час зберігання вафель. Проанализировано влияние основного и вспомогательного сырья на качество и питательные свойства кондитерских изделий на вафельной основе. Рассмотрены направления формирования производственного и торгового ассортимента вафель, конфет на вафельной основе, вафельных тортов и других продуктов с использованием вафельных листов. Раскрыто влияние рецептурных компонентов на стабилизацию качества изделий. Изучены защитные свойства упаковочных материалов при хранении вафель. Індекс рубрикатора НБУВ: Л863 + Л865.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА732053 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|