Сарапіна О. А. Проблеми та перспективи використання фінансової реструктуризації в управлінні харчових підприємств : монографія / О. А. Сарапіна; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. - Миколаїв, 2011. - 364 c. - Бібліогр.: с. 322-362. - укp.Обгрунтовано теоретичні, методологічні, методичні засади та практичні напрями вдосконалення управління розвитком харчових підприємств засобами фінансової реструктуризації (ФРС). Визначено особливості й основоположні принципи управління з використанням ФРС, механізм та ефектнивність її реалізації. Проведено моделювання процесів ФРС в управлінні харчових підприємств. Запропоновано концепцію його вдосконалення з урахуванням чинників, мотивації, напрямів їх реструктуризації. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-93-961-312.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА748268 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|