Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, С. Л. Шаповал, С. І. Бай, І. О. Чаюн, Р. А. Расулов, О. М. Григоренко, Т. Є. Литвиненко, І. Ю. Антонюк, І. І. Тарасенко; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та доповн. - К., 2010. - 339 c. - Бібліогр.: 63 назв. - укp.Подано методичні та практичні рекомендації з проектування ресторанних закладів у контексті сучасних інженерно-технічних особливостей, технологічних інновацій та нормативно-правового забезпечення. Увагу приділено питанням проектування технологічних процесів механічної кулінарної обробки сировини та виготовлення напівфабрикатів, процесу виробництва готової кулінарної продукції, адміністративно-побутових та технічних приміщень. Індекс рубрикатора НБУВ: Н712.523-022я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: СО30165 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|