РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000299521<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Севаторов М. М. 
Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / М. М. Севаторов; Донец. нац. ун-т екон. і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 c. - укp.

Розглянуто питання виробництва печінкового паштету з використанням високого тиску. Шляхом експериментальних досліджень встановлено характер впливу високого тиску на мікробіологічні, хімічні та структурно-механічні показники печінкових паштетів. Експериментально встановлено, що обробка високим тиском не має впливу на хімічні показники готової продукції. Одержано рівняння для визначення концентрації мікроорганізмів у печінковому паштеті залежно від параметрів даного процесу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.8

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА373386 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського