![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000301809<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Черевична Н. І. Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. І. Черевична; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 17 c. - укp.Встановлено вплив біополімеру на технологічні параметри процесу піноутворення в модельних системах яєчно-цукрової суміші, на властивості бісквітного тіста й якість випечених напівфабрикатів. Розкрито доцільність використання мікробного полісахариду ксампану під час виготовлення бісквітних напівфабрикатів. Розроблено технологію та рецептури бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану, надано комплексну оцінку їх якості. Проведено комплекс організаційно-технологічних заходів щодо впровадження наукових розробок у виробництво, розраховано очікуваний економічний ефект від впровадження. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.6-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА372665 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|