Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000301865<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Карпович І. В. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / І. В. Карпович; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 c. - укp.Розроблено технологію фруктозовмісного харчового сиропу з найбільш дешевої за умов України крохмалевмісної сировини - пшениці 6 класу. Проаналізовано способи і схеми одержання харчових сиропів, шляхи їх використання у процесі виробництва різних харчових продуктів. Встановлено оптимальні параметри процесів розрідження та зцукрювання крохмалю, а також ізомеризації глюкози з використанням високоефективних ферментних препаратів, знебарвлення глюкозного та глюкозно-фруктозного розчинів природними сорбентами й активним вугіллям. Розроблено спосіб і технологічну схему одержання фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини з вмістом фруктози 32...35 % до маси сухих речовин продукту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА373899 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|