РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000303810<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гирка О. І. 
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. І. Гирка; Львів. комерц. акад. - Л., 2011. - 24 c. - укp.

Встановлено доцільність поєднаннятаі використання рослинних олій та тваринних жирів, продуктів бджільництва, фруктово-овочевої сировини, ягід і дикорослих, лікарсько-технічної та пряно-ароматичної сировини, а також харчових домішок, у вигляді екстрактів, порошків, сиропів для створення продуктів екструзії підвищеної харчової цінності, впровадження яких сприятиме вдосконаленню асортименту сухих сніданків функціонального призначення. Науково обгрунтовано вплив природних збагачувачів на споживні властивості й якість нових екструдованих продуктів, поліпшено харчову та підвищено біологічну цінність готових виробів. Запропоновано для стабілізації якості жировмісних сухих сніданків під час зберігання використання природних інгібіторів, забезпечення оптимальних умов і термінів зберігання з використанням традиційних і нових пакувальних матеріалів. Встановлено, що упаковка з БОПП гарантує збереження якості та подовження термінів зберігання сухих сніданків до дев'яти місяців і більше, а найкращі властивості за умов холодильного зберігання проявили пакети з ПП неорієнтованого. Проведено комплексне товарознавче оцінювання, апробацію за умов промисловості й обгрунтовано соціально-економічну ефективність нових сухих сніданків екструзійної технології.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л975

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА382005 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Автореферати дисертацій 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського