Самойлик Ю. В. Стратегія управління конкурентоспроможністю підприємств м'ясопродуктового підкомплексу : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Ю. В. Самойлик; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир, 2010. - 20 c. - укp.Досліджено сутність конкурентоспроможності підприємства, чинники, що визначають її рівень, розроблено модель управління конкурентоспроможністю й удосконалено підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств м'ясопродуктового комплексу. Проведено діагностику ефективності системи управління конкурентоспроможністю, виявлено причинно-наслідкові зв'язки, що зумовлюють рівень конкурентоспроможності підприємства м'ясо-продуктового підкомплексу Полтавщини. Досліджено кон'юнктуру ресурсних ринків і ринків збуту м'ясної продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.21-13-21
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА372632 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Автореферати дисертацій Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|