РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000305220<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сирохман І. В. 
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія / І. В. Сирохман, І. В. Донцова; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2010. - 319 c. - укp.

Розглянуто вплив сировини на якість і споживні властивості кондитерських виробів. Проаналізовано асортимент крекерів і галет вітчизняних і зарубіжних виробників з урахуванням перспективних напрямів його удосконалення. Встановлено взаємозв'язок між особливостями рецептурного складу та гігроскопічністю крекерів і галет. Розкрито вплив умов і термінів зберігання, пакувальних матеріалів на зміну їх якості. Увагу приділено проблемам прогнозування змін якості крекерів і галет під час їх зберігання.

Рассмотрено влияние сырья на качество и питательные свойства кондитерских изделий. Проанализирован ассортимент крекеров и галет отечественных и зарубежных производителей с учетом перспективных направлений его усовершенствования. Установлена взаимосвязь между особенностями рецептурного состава и гигроскопичностью крекеров и галет. Раскрыто влияние условий и сроков хранения, упаковочных материалов на изменение их качества. Уделено внимание проблемам прогнозирования изменения качества крекеров и галет во время их хранения.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1 + Л865.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА732056 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського